Battalgazi Zafer & Kışla
Zafer yerinde koltuk yıkama
Kışla Caddesi ve Akpınar aksına komşu olan Zafer Mahallesi’nin yerleşik apartmanlarında ve dar sokaklarındaki konutlarda mobilyalar hem çarşı trafiğinin isine hem de günlük yoğun kullanıma maruz kalır. Zafer Mahallesi koltuk yıkama ekibimiz, Battalgazi Zafer genelindeki evlerde çekyatları, oturma gruplarını ve sandalyeleri odasında yıkar. Sıcak buhar ve çift motorlu ekstraksiyonla kumaş gözeneklerindeki isi ve tozu tamamen temizliyoruz.
- Çarşı aksı servis
- Dar sokak tecrübesi
- Hızlı randevu
MASAL Koltuk Yıkama, Zafer Mahallesi (Battalgazi · Zafer & Kışla) genelinde adrese mobil ekstraksiyon donanımıyla gelerek koltuk, kanepe, yatak ve sandalyelerinizi odanızda yıkar. 2400W çift motorlu 250 mbar sanayi tipi vakum gücüyle suyun %95’i çekilir; kumaşlar yazın 3-5 saatte kurur, laminat parkeler ıslanmaz. Bilgi ve randevu: 0555 042 13 44.
Kışla ve Çarşı aksında yerinde koltuk bakımı
Zafer Mahallesi, Malatya’nın tarihi çarşı merkezine, Kışla Caddesi’ne ve Akpınar’a komşu merkezi bir semttir. Buradaki eski ve yerleşik apartmanlarda klasik kumaş koltuk takımları, çekyatlar ve yemek sandalyeleri yaygın kullanılır. Zafer Mahallesi koltuk temizleme servisimiz adrese gelerek mobilyalarınızı yerinde yıkar.
Çarşı trafiğine yakın evlerde pencerelerden giren kurum tozu kumaşa yerleşir. Kuru vakum uygulamadan su verilirse bu kurum çamurlaşır. Ekibimiz önce HEPA filtreli süpürme yaparak kuru tozu çeker, ardından sıcak ekstraksiyonla kumaşı tertemiz yapar.
Dar sokaklar ve asansörsüz binalarda servis yönetimi
Zafer Mahallesi’nin dar sokaklarında araç parkı ve asansörsüz merdivenler ekipman taşımayı zorlaştırabilir. Taşınabilir kompakt makinelerimizle merdivenleri hızla çıkıyor, randevu saatini aksatmadan temizliği tamamlıyoruz.
Kumaş bakım adımları için kumaş rehberimizi okuyabilirsiniz.
Zafer sakinlerine net fiyat garantisi
Zafer Mahallesi için sabit fiyat sunuyoruz. Yıkama sonunda kontrol edip memnuniyetiniz üzerine ödeme alıyoruz.
Zafer koltuk yıkama: sık sorulanlar
Zafer Mahallesi dar sokaklarına geliyor musunuz?
Evet. Mobil araçlarımız ve uzun hortum sistemimizle tüm sokaklara ulaşıyoruz.
Koltuklar kaç saatte kurur?
Yaz aylarında 3-5 saat, kışın oda sıcaklığında 6-8 saatte kurur.
Koltukta deterjan kokusu kalır mı?
Hayır. Nötr ve hoş kokulu bitkisel şampuanlar kullanıyoruz.
Yemek sandalyeleri de yıkanabilir mi?
Evet. 4’lü, 6’lı sandalye takımlarınızı yerinde buharla yıkıyoruz.
MASAL · Malatya Koltuk Yıkama
Zafer için randevu isteyin.
Zafer Mahallesi’ndeki adresinizi bildirin, dakikalar içinde fiyat teklifi ve gün verelim.